Repack

Repack on postipakettien panttipullo - sen voi käyttää monta kertaa uudelleen. Pakkaus palaa kiertoon kirjepostin mukana ja kuluttaja saa palauttaessa panttimaksun suurempana takaisin.
"Keskivertosuomalainen tuottaa 176 kiloa jätettä vuodessa ja tästä osa on pakkausjätettä. Kertakäyttöpakkauksen hiilijalanjäljestä kaksi kolmasosaa syntyy pakkausten valmistamisesta, yksi kolmasosa käytöstä ja hävittämisestä. Kohtelethan RePack-pakkausta hyvin, koska silloin käytetty RePack-pakkaus voi kiertää kymmeniä kertoja käytössä. Pakkaukset on valmistettu kevyestä, kestävästä ja 100 % kierrätettävästä polypropeenista.
 

KÄYTTÖOHJE

Repack-toimitus on käytettävissä Postin toimituksissa. Sähköpostisi luovutetaan Repack Oy:lle kampanjakoodin toimittamista ja mahdollista asiakaskyselyä varten. Yhteystietojasi ei käytetä markkinointiin.

  1. Tee tilaus Haicoloursin kaupassa ja maksa Repack-toimituksesta lisämaksu 3,50 €.
  2. Kun vastaanotat tilauksesi. Ota ostoksesi ja litistä Repack-pakkaus. Poista ulkopinnan osoitekortti, mutta jätä sisällä oleva viivakoodilappu paikoilleen.
  3. Sulje paketti pinnassa olevan tarranauhan avulla.
  4. Palauta Repack lähimpään kirjepostilaatikkoon. Postimaksu on maksettu puolestasi. Palauttamasi pakkaus palaa uudelleen käyttöön seuraavalle asiakkaalle.
  5. Lopuksi saat sähköpostitse alennuskoodiviestin, jonka jälkeen voit valita, minkä kaupan alennuskoodin haluat
 

REPACK JA TUOTTEEN PALAUTUS

Palauttaessasi osan tuotteista käyttäen Repack-pakkausta saat hyvitykset palautetuista tuotteista sekä sähköpostitse linkin Repackin kauppapaikkaan, jossa voit valita, minkä kaupan alennuskoodin haluat.

Jos peruutat tilauksen ja palautat kaikki tuotteet Repack-pakkauksessa hyvitämme täyden hinnan. Jos palautat tuotteet jossain muussa pakkauksessa palautamme tilauksen arvon ilman 3,50 € Repack-pakkauksen lisämaksua.

Kun palautat tuotteita, sinetöi pakkauksen suuaukko viimeiseksi liimaamalla paketin mukana tuleva musta tarra Repack-pakkauksen suuaukon yli.

Katso myös yleisohjeet palautusten tekemiseen Toimitusehdot -sivulta.