Haicolours - värikästä elämää

Saapaspäivän kilpailu 2020

Saapaspäivää vietetään jälleen 11. lokakuuta!

Ihanan iloinen Saapaspäivä on täällä taas! Nokian Jalkineet ja HAI haluavat edistää luonnossa liikkumista jolla on positiivinen vaikutus kehoon ja mieleen.

Metsäjooga on suosittua, eikä vaadi erityisiä välineitä. #saapaspäiväshare
Osta Punaiset Hait täältä

Tämän vuoden teema on lähiluonto

Vuoden 2020 Saapaspäivän teemana on lähiulkoilu ja luonnossa liikkuminen - haastamme kaikki mukaan!

Osallistu arvontaan

Saapaspäivänä Kaikilla on oikeus kuiviin sukkiin! Arvomme kaikkien kuvien lähettäneiden ja #saapaspäiväshare -tunnistetta käyttävien kesken 5 paria aitoja kotimaisia Nokian Jalkineet tai Hai -saappaita.

Julkaise kuva Facebookissa tai Instagramissa #saapaspäiväshare

Lähde mukaan Saapaspäivän viettoon jakamalla oma saapastelukuvasi luonnossa ja haasta myös kaveri! Laitathan kuvan sosiaaliseen median julkisena, muuten emme löydä sitä eikä se voi osallistua arvontaan. Lue arvonnan säännöt täältä: 

Lapset rakastavat lätäkköleikkejä! Katso Hai Kids ja muut lasten saappaat

Suomalainen on ahkera saapastelija

Suomalaiset ovat kumisaapaskansaa. Yli puolella suomalaisista on kaapissaan vähintään kaksi paria kumisaappaita. Saappaita käytetään pihalla, puutarhassa ja metsäretkillä. Kumisaappaat toimivat myös kaupunkimiljöössä, erityisesti sateessa ja loskassa! 

Kumisaappaita käytetään sekä maalla että kaupungissa

Saappaat ovat ulkoilijan tärkeä varuste. Kun lähtee luontoon, mieli piristyy ja keho voi paremmin. Suomen kaunis luonto houkuttelee saapastelijat ulos ja sinne myös kannattaa lähteä! Lue lisää luonnon tuomasta hyvinvoinnista saapaspäivä.fi -sivustolta