Voinko tilata tuotteita rekisteröitymättä?

Kyllä.

Repack kierrätettävä postipaketti


Repack on uudelleenkäytettävä postipaketti  - sen voi käyttää monta kertaa. Pakkaus palaa kiertoon kirjepostin mukana ja kuluttaja saa pussin palauttamisesta panttimaksua suuremman alennuksen valitsemastaan verkkokaupasta.

Onko maksaminen sivustolla turvallista?

Svea Paymentsin maksuportti on suojattu ja tietojen siirto on salattua. Kaikki verkkokaupassa kerättävät asiakastiedot siirtyvät suojatussa verkkoyhteydessä (SSL-salaus). Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. 

Miten tilauksen voi maksaa?

Verkkokaupan maksuvälityksen toteuttaa Svea Payments Oy ( y-tunnus:2121703-0 ). Svea Payments Oy on suomalainen yritys, jonka toiminta on Finanssivalvonnan sääntelyn alaista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Hyväksyttyjä maksutapoja ovat verkkopankkimaksut sekä yleisimmät luottokortit (ks listat alla) ja Mobile pay sekä masterpass.
Verkkopankit: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, OP, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken.

Mihin tuotteet toimitetaan

Tilatut tuotteet toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen (Posti pickup) tai kotiin valitsemasi vaihtoehdon mukaan. 

Mitä pakkauksen sisällä on?

Tilaamiesi tuotteiden lisäksi saat palautuslomakkeen ja palautusosoitetarran. Toimituspakkauksessa saattaa satunnaisesti olla myös markkinointimateriaalia.

Miten voin palauttaa tilaamani tuotteen?

Haicolours.com verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palauta tuote käyttämättömänä alkuperäisessä pakkauksessa. Täytä lähetyksen mukana tullut palautuslomake ja pakkaa se mukaan lähetykseen. Liimaa palautustarra paketin päälle niin, että alkuperäinen lähetystarra peittyy kokonaan. Vie palautettava paketti postiin ja säilytä saamasi kuitti kunnes palautus on käsitelty ja olet saanut tästä meiltä viestin.

Kuinka kauan rahan palauttaminen kestää?

Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, aloitamme hyvityskäsittelyn. Saat sähköpostiviestin, kun olemme palauttaneet maksun. Hyvitys tehdään käyttämälläsi maksuvälineelle 3-5 arkipäivän kuluessa.


Miten toimin jos tilaamani tuote on viallinen tai väärä?

Voit palauttaa tuotteen meille paketissa olevan palautusohjeen mukaisesti. 

Voinko vaihtaa tilaamani tuotteen toiseen kokoon/väriin?

Toiseen kokoon tai väriin vaihtaminen ei valitettavasti ole mahdollista. Palauta väärä tuote meille ja tilaa haluamasi tuote uudella tilauksella. Hyvitämme palauttamasi tuotteen.

Voinko palauttaa Haicolours.com -ostokseni mihin tahansa Hai-saappaita myyvään myymälään (kivijalkakauppaan)?

Et voi, valitettavasti verkkokaupasta ostetut tuotteet voi palauttaa vain tässä annettujen ohjeiden mukaisesti.

Tein tilauksen, voinko peruuttaa tai muuttaa sitä?

Jos olet saanut tilausvahvistuksen meiltä, mutta et tietoa siitä että tilauksesi on lähetetty (viestin, jossa on tilauksesi lähetystunnus), voi tilauksen peruuttaminen tai muuttaminen olla vielä mahdollista. Ole mahdollisimman pian yhteydessä asiakaspalveluumme info@haicolours.com. Teemmme parhaamme auttaaksemme sinua!

Voinko tilata tuotteen, vaikka sitä ei ole saatavilla haluamassani koossa?

Myymme ainoastaan tuotteita, joita meillä on nyt varastossa. Jos tuotteen kohdalla lukee " tulossa pian", on sitä tulossa lisää - jos taas tuotteen kohdalla lukee " loppuunmyyty", ei tuotetta ole tulossa. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme info@haicolours.com.

Näin tuotteen mainoksessa/lehdessä, mutta en löydä sitä verkkokaupasta - kuinka toimin?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@haicolours.com.

Minulla on vaikeuksia verkkokaupan käyttämisessä. Mistä saan apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@haicolours.com. Vastaamme mahdollisimman pian (maanantaista perjantaihin).

Miksi luottokorttimaksu epäonnistui?

Tarkista luottokortin maksurajat ja -asetukset luottokortin myöntäjältä.

Miksi en saa uutiskirjettä?

Jos olet tilannut meidän uutiskirjeemme mutta et ole saaneet sitä 2-3 kuukauden aikana, suosittelemme tarkistamaan sähköpostinne roskapostilaatikon sekä lisämään info@haicolours.com -osoitteen turvallisten lähettäjien luetteloon. Jos tämä ei auta, ota yhteyttä info@haicolours.com:in,niin tutkimme asiaa tarkemmin.

Mistä saan lisää tietoa tuotteistanne?

Jos sivustoltamme puuttuu tärkeää tietoa, ole ystävällinen ja kerro siitä asiakaspalvelullemme sähköpostilla info@haicolours.com .Voit myös käydä sivustolla nokianjalkineet.fi .Siellä näet kaikki tuotteet, myös Hai-saappaat.

Oikean koon valinta

Oikean koon löytäminen on helppoa tutustumalla "Oikean koon valinta" -osaan sekä tutustumalla tuotetietoihin. Hai - ja Hai Kids -saappaat ovat suunnilleen yhden numeron normaalijalkineita tilavampia , koska niissä on villasukkavara mukana. Hai Low puolestaan on istuvampi malli, joten siitä kannattaa valita normaalijalkinetta vastaava koko. Oikean koon varmistamiseksi kannattaa kuitenkin mitata jalka ohjeen mukaan Seiso paperilla, piirrä jalkaterän ääriviivat paperille ja vertaa piirrosta mittataulukkoon. Huomoithan, että jalkineissa tulisi olla aina 5mm käyntivara, jotta varpailla on tila liikkua.

Kuinka hoidan ja puhdistan saappaani?

Löydät saappaiden hoito-ohjeen jokaiselta tuotekortilta. Kun saappaita hoitaa hyvin, ne palvelevat pitkään. Tässä muutamia vinkkejä saappaiden hoitoon: 

Pese saappaat ajoittain haalealla saippuavedellä ja pehmeällä sienellä – pinttynyttä, kumiin imeytynyttä likaa on vaikea puhdistaa myöhemmin.


Vältä karkeaa harjaa ja liuottavia pesuaineita.


Kuivaa saappaat huoneenlämmössä.


Säilytä saappaat valolta suojassa viileässä ja pystyssä.


Saappaiden pintaa kannattaa hoitaa Nokian Jalkineiden Kuminhoitoaineella aina kun pinta muuttuu himmeäksi ja tuntuu kuivalta. Kuminhoitoaine pitää kumin pinnan pidempään kiiltävänä ja likaa hylkivänä. Vaaleat kumipinnat on myös helpompi pitää puhtaina hoitoaineen avulla.