Toimitusehdot

1. Yleistä

Näihin ostoehtoihin sovelletaan haicolours.com sivuston yleisissä ehdoissa asetettuja ehtoja ja määritelmiä.

2. Verkkokaupan käyttö

Verkkokauppaa voivat käyttää yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on laillinen oikeus tehdä sopimuksia. Tilauksen tekemistä varten sinulla on oltava toimiva sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Verkkokaupan käyttö ei vaadi muuta rekisteröintiä.

3. Tuotteen tilaaminen

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa lisäämällä haluamasi tuotteet virtuaalikoriin ja suorittamalla vastaavan maksun kassasivulla. Kaikkien tuotteiden tilaukset riippuvat kunkin tuotteen saatavuudesta.

Tilauksien tekeminen verkkokaupassa edellyttää, että annat meille voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Kun tilaus on tehty ja maksettu, saat tilauksen vahvistussähköpostiviestin ja sopimus välillemme on luotu.

Jos meillä on ongelmia varastotasomme kanssa tilauksesi vastaanottamisen yhteydessä, pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilaamianne tuotteita. Mikäli emme pysty toimittamaan tuotteita tilauksen vahvistuksen mukaisesti, olemme teihin yhteydessä ja annamme teille mahdollisuuden peruttaa tilauksen. 

4. Toimitusehdot

Voit valita toimitustavan kassa sivustolta. Toimitustavat Suomessa ovat:

  • Kotiinkuljetus (14,90 €)
  • Toimitus postin noutopisteeseen on ilmainen (0 €)

Valitessanne toimitustavaksi Postin kotiinkuljetuksen, annattehan puhelinnumeron. Toimitus kuljetetaan perille vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana

Tuotteet lähetetään 3-5 arkipäivän sisällä tilausvahvistuksesta. Sesonki- / kampanja-aikana toimitus voi kestää normaalia kauemmin.

5. Hinnat

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Haicolours.fi -verkkosivuilla tilausta tehdessä. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa tuotteen verokannan mukaisen määrän. Veroerittely näkyy verkkokaupan ostoskorissa sekä kassalla. 

Alennuskoodeja voi hyödyntää vain normaalihintaisiin tuotteisiin.

6. Maksutavat

Haicolours.fi käyttää Svea maksujärjestelmää (Yrityksen rekisteröintinumero 2121703-0) jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Svea Payments Oy on valtuutettu maksulaitos, joka valvoo Finanssivalvonta (FIN-FSA). Kaikki tiedonsiirto ja rahansiirrot ovat SSL-turvattuja, mikä tarkoittaa, että kukaan ulkoinen osapuoli ei näe henkilökohtaisia tietojasi. Maksun vastaanottajana toimii Svea Payments Oy

 Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia seuraavilla maksutavoilla:

Visa Visa Electron MasterCard

 

Nordea E-payment Osuuspankki E-payment Danske Bank Web Payment S-Pankki E-payment Aktia E-payment Oma Säästöpankki E-payment Säästöpankki E-payment POP Pankki E-payment Handelsbanken E-payment Ålandsbanken E-payment

MobilePay Masterpass

Saat tilauksestasi tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen HUOM! Mikäli et saa tilausvahvistusta antamaasi sähköpostiosoitteeseen, emme ole vastaanottaneet tilaustasi. Otathan tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme, osoitteeseen info@haicolours.com.

Jos maksutapahtumassa tai tuotteen toimituksessa ilmenee ongelmia, olethan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme info@haicolours.com.

7. Palautukset

Haicolours.com tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Käyttämättömät ja vahingoittumattomat tuotteet, joissa on kaikki verkkokaupasta ostetut alkuperäiset tuotetunnukset ja -tagit, voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamispäivästä.

Noudatathan alla olevia ohjeita mikäli haluat palauttaa tuotteen/tuotteet:

Täytä palautuslomake joka tuli paketin yhteydessä ja täytä palautussyy osoitetuille kentille. Täyttämällä palautuslomakkeen pystymme käsittelemään palautuksesi mahdollisimman nopeasti.

Pakkaa tuote/tuotteet ja palautuslomake huolellisesti, käytäthän alkuperäistä pakkausta jos mahdollista.

Kiinnitä toimituksen palautustarra pakkauksen ulkopuolelle.

Toimita tuote kuljetusliikkeelle tai postin toimipisteeseen.

Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, hyvitys ostohinnan summasta hyvitetään sinulle samalla maksutavalla jonka valitsit alkuperäiselle ostoksellesi. Palautus maksetaan noin 2-3 viikossa palautuspyynnön vastaanottamisesta. 

8. Reklamaatiot

Jos huomaat verkkokaupasta ostetun tuotteen olevan puutteellinen, sovellettavan kuluttajalainsäädännön mukaisesti, voit lähettää meille vaatimuksen verkkokaupassa ilmoitetuilla yhteystiedoilla. Kaikki vaatimukset on tehtävä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun virhe on tiedostettu.

Mikäli tuote on vaurioitunut tai viallinen, korvaamme sinulle viallisen tuotteen sekä toimituskulut kun palautat tuotteen.