Toimitusehdot

1. Yleistä

Näihin ostoehtoihin sovelletaan haicolours.com sivuston yleisissä ehdoissa asetettuja ehtoja ja määritelmiä.

2. Verkkokaupan käyttö

Verkkokauppaa voivat käyttää yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on laillinen oikeus tehdä sopimuksia. Tilauksen tekemistä varten sinulla on oltava toimiva sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Verkkokaupan käyttö ei vaadi muuta rekisteröintiä.

3. Tuotteen tilaaminen

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa lisäämällä haluamasi tuotteet virtuaalikoriin ja suorittamalla vastaavan maksun kassasivulla. Kaikkien tuotteiden tilaukset riippuvat kunkin tuotteen saatavuudesta.

Tilauksien tekeminen verkkokaupassa edellyttää, että annat meille voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Kun tilaus on tehty ja maksettu, saat tilauksen vahvistussähköpostiviestin ja sopimus välillemme on luotu.

Jos meillä on ongelmia varastotasomme kanssa tilauksesi vastaanottamisen yhteydessä, pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilaamianne tuotteita. Mikäli emme pysty toimittamaan tuotteita tilauksen vahvistuksen mukaisesti, olemme teihin yhteydessä ja annamme teille mahdollisuuden peruttaa tilauksen. 

4. Toimitusehdot

Voit valita toimitustavan kassa sivustolta. Toimitamme tilaukset vain Manner-Suomeen. Toimitustavat ovat:

  • Kotiinkuljetus (14,90 €)
  • Toimitus postin noutopisteeseen (0 €)

Valitessanne toimitustavaksi Postin kotiinkuljetuksen, annattehan puhelinnumeron. Toimitus kuljetetaan perille vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana.

Tuotteet lähetetään 3-5 arkipäivän sisällä tilausvahvistuksesta. Sesonki- / kampanja-aikana toimitus voi kestää normaalia kauemmin.

5. Hinnat

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Haicolours.fi -verkkosivuilla tilausta tehdessä. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa tuotteen verokannan mukaisen määrän. Veroerittely näkyy verkkokaupan ostoskorissa sekä kassalla. 

Alennuskoodeja voi hyödyntää vain normaalihintaisiin tuotteisiin.

6. Maksutavat

Haicolours.fi käyttää Svea maksujärjestelmää (Yrityksen rekisteröintinumero 2121703-0) jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Svea Payments Oy on valtuutettu maksulaitos, joka valvoo Finanssivalvonta (FIN-FSA). Kaikki tiedonsiirto ja rahansiirrot ovat SSL-turvattuja, mikä tarkoittaa, että kukaan ulkoinen osapuoli ei näe henkilökohtaisia tietojasi. Maksun vastaanottajana toimii Svea Payments Oy

 Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia seuraavilla maksutavoilla:

visa, visa electron, mastercard, mobilepay, pivo, siirto, Nordea, OP, DanskeBank, Aktia, OmaSP, Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki

Saat tilauksestasi tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen HUOM! Mikäli et saa tilausvahvistusta antamaasi sähköpostiosoitteeseen, emme ole vastaanottaneet tilaustasi. Otathan tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme, osoitteeseen info@haicolours.com.

Jos maksutapahtumassa tai tuotteen toimituksessa ilmenee ongelmia, olethan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme info@haicolours.com.

7. Palautukset

Haicolours.com tuotteilla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus. Käyttämättömät ja vahingoittumattomat tuotteet, joissa on kaikki verkkokaupasta ostetut alkuperäiset tuotetunnukset ja -tagit, voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamispäivästä.

Emme teknisistä syistä voi suoraan vaihtaa tuotetta eri kokoiseksi tai väriseksi. Sinun pitää aina palauttaa väärä tuote meille ja ostaa uusi. Palautamme rahat sinulle mahdollisimman pian alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Noudatathan alla olevia ohjeita, mikäli haluat palauttaa tuotteen/tuotteet:

Täytä palautuslomake, joka tuli paketin yhteydessä ja täytä palautussyy osoitetuille kentille. Täyttämällä palautuslomakkeen pystymme käsittelemään palautuksesi mahdollisimman nopeasti.

Pakkaa tuote/tuotteet ja palautuslomake huolellisesti, käytäthän alkuperäistä pakkausta jos mahdollista.

Kiinnitä toimituksen palautustarra pakkauksen ulkopuolelle.

Toimita tuote kuljetusliikkeelle tai postin toimipisteeseen.

Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, hyvitys ostohinnan summasta hyvitetään sinulle samalla maksutavalla jonka valitsit alkuperäiselle ostoksellesi. Palautus maksetaan noin 2-3 viikossa palautuspyynnön vastaanottamisesta. 

8. Reklamaatiot

Jos huomaat verkkokaupasta ostetun tuotteen olevan puutteellinen, sovellettavan kuluttajalainsäädännön mukaisesti, voit lähettää meille vaatimuksen verkkokaupassa ilmoitetuilla yhteystiedoilla. Kaikki vaatimukset on tehtävä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun virhe on tiedostettu.

Mikäli tuote on vaurioitunut tai viallinen, korvaamme sinulle viallisen tuotteen sekä toimituskulut kun palautat tuotteen.